avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inspectie fiscala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inspectie fiscala

Exista prevederi legale cu privire la numarul de controale din partea ANAF la o societate?
In ultimul an este al treilea control ANAF:
-prima data a fost inopinat, cu scopul de a stabili persoanele afiliate , pentru "calificarea" pentru un eventual dosar de preturi de transfer
-a urmat o cerere de rambursare de TVA, din partea noastra
-si acum am primit aviz de inspectie fiscala, inspectorul fiscal fiind cel de la primul control. Ce e drept, perioada verificata este decalata cu un an (2012-2016 in loc de 2011-2015).
Sincer, mi se pare mult, si mai ales intr-un an. Nu suntem un gigant de firma si darile sunt toate la zi.

Alte discuții în legătură

Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)
Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)
Control dgfp / analiza de risc !? doina-marieta doina-marieta Buna ziua , Am primit o scrisoare de la finante , prin care suntem informati ca am fost selectati aleatoriu si ca societatea noastra ar putea fi ... (vezi toată discuția)