avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectare atributii din fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectare atributii din fisa postului

Buna ziua..
Un salariat a fost angajat pe o anumita functie insa in fisa postului ii sunt prevazute si atributii aferente unui alt post pe care trebuie sa le execrcite doar in situatia in care un coleg de-al sau se afla in perioada de concediu.
Avand in vedere ca angajatul refuza sa inlocuiasca colegul, considerati ca este correct sa se instiinteze in scris salariatul despre atributiile ce trebuie sa le indeplineasca, iar in caz de refuz sa se inceapa procedura de cercetare disciplinara impotriva sa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gillu , utilizator 11:52, 9 Iunie 2017
Puteti sa instiintati in scris salariatul despre atributiile ce trebuie sa le indeplineasca, iar daca refuza in continuare indeplinire a acestora sa demarati procedura cercetarii disciplinare.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca andressa andressa ce trebuie facut cand cineva nu s-a prezentat la serviciu sa inlocuiasca un coleg aflat in concediu de odihna desi avea obligatia si a luat cunostinta despre ... (vezi toată discuția)
Fisa postului croberta croberta Desi angajatul (contabil) aluat la cunostinta sub semnatura de prevederile fisei postului si nu a avut obiectii la vremea respectiva, acum salariatul refuza ... (vezi toată discuția)
Conflict angajat - administrator radelina radelina SUNT IN CONFLICT CU UNUL DINTRE ANGAJATII NU DUCE LA INDEPLINIRE SARCINILE DATE ELE FIIND TRECUTE SI IN FISA POSTULUI CUM POT DESFACE CIM ANGAJATUL NU DORESTE ... (vezi toată discuția)