Va rog sa ma ajutati cu o informatie in privinta recuperarii unei sume de bani investite intr-un imobil unde titular este fratele. Am cerut un act doveditor ( scris de mana cu martor sau notarial), dar mi-a fost refuzat din partea acestuia.
Cum pot actiona pe cale juridica si care poate fi rezultatul in urma actiunii.
Se incadreaza la creante? Cum este incadrata juridic aceasta situatie?
De ce nu incercati sa ii trimiteti o notificare, il chemati la o negociere si poate ajungeti la un compromis. Evitati instanta, poate chiar va reparati relatiile.
Pentru ca nu erati in tara ii puteati trimite banii in cont fratelui. Problema nu e ca ati fost sau nu in tara, ci ca ati trimis banii unde nu erau destinati a fi primiti.
Aveti dreptate, am cugetat si am hotarat sa merg pe o cale amiabila. Totusi este frate, nu vreau sa ne ''balacarim'' prin tribunal,nu ma caracterizeaza ... Va rog cu respect sa ma lamuriti care este procedura acestei notificari si cine o autorizeaza ca si act?
O faceti, o trimiteti si gata. Poate fi facuta de dv., de un avocat, poate fi transmisa prin posta simplu, cu confirmare, prin curier, poate fi trimisa prin executor...