avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT CASA SI TEREN
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT CASA SI TEREN

Am o casa cu curte, deci o casa si teren.
Locuinta mea de domiciliu este in alta localitate.
Casa o am ca mostenire.
In anul 2003 am depus la taxe si impozite documentele necesare pentru impozitarea casei si terenului.
ROL-ul mi-a fost comunicat in anul 2016.
In aceasta perioada de timp neavand ROL-ul nu mi s-a acceptat sa platesc impozitul pe casa si teren.
Care sunt urmarile celor mentionate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:43, 9 Iunie 2017
Vreti sa spuneti ca in 13 ani primaria nu a reusit sa inregistreze ROL?? Pana si posta romana este mai rapida!
Cum au motivat cei de la primarie recordul mondial?
Daca inregistrarea s-a facut in baza documentelor depusa in 2003 veti plati impozit si penalizari pe ultimii 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am mostenit un teren intravilan+ cladire de la parintii ... MARIANADemenescu MARIANADemenescu Buna ziua! Am mostenit un teren intravilan+ cladire de la parintii mei. In 1988 am facut succesiunea si am dus Certificatul de mostenitor la primarie. De ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)
Probleme la succesiune ghiler ghiler Voi incerca sa prezint situatia pe scurt si sper clar. Strabunicul meu(vaduv) a depus o cerere pt reconstituire drep prop in 1991, insa la sf anului 1992 a ... (vezi toată discuția)