avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar mimin de la 1 iulie 2017 pt CIM cu fractiune de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar mimin de la 1 iulie 2017 pt CIM cu fractiune de norma

Buna ziua
As dori sa stiu daca de la 1 iulie 2017 suntem obligati la CIM cu fractiune de norma sa marim salariul de incadrare la 1450 lei
daca se poate si baza legala
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:23, 10 Iunie 2017
Nu exista nicio baza legala pentru asa ceva si niciun proiect de act normativ pentru asa ceva.

Numai in programul de convergenta 2017-2020 aprobat de Guvernul Romaniei se arata ca, angajatorii care platesc salariati cu program partial de lucru (de regula 2 ore sau 4 ore pe zi) ar urma sa plateasca, de la 1 iunie 2017, contributii la nivelul salariului minim brut pe tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim brut AlinaS7 AlinaS7 Buna ziua! Am aflat de curand ca de la 1 iunie 2017 va intra in vigoare o lege care obliga antreprenorii sa schimbe contractele de munca care au 2 sau 4 ore ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu minim pe economie 2017 - iunie/iulie? Arabellla Arabellla Stiti cumva daca exista vreun proiect de lege/lege prin care se reglementeaza o noua majorare a salariului minim pe economie care sa aiba loc anul acesta? (vezi toată discuția)
Modificare codul muncii cu 1 iulie? Vilcu Gina Vilcu Gina Exista modificari ale codului muncii in ceea ce priveste norma de munca,adica un contract de munca la functia de baza,trebuie neaparat sa fie la 8 ore/zi?Am ... (vezi toată discuția)