avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs din magazin fizic Altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs din magazin fizic Altex

Buna ziua!
Am cumparat astazi un aparat foto dintr un magazin fizic Altex, cu factura(cabinet medical individual).Nu sunt multumita de calitatea produsului (fotografiilor), pot sa il returnez pe acest motiv? Pot sa primesc banii inapoi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: unombun , utilizator 15:46, 24 Iunie 2017
nu sunt obligati,dar incercati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in cazul unui produs trimis defect altex patrutz67 patrutz67 ce trebuie sa fac in cazul in care am cumparat online de la Altex o instalatie de clima Whirlpool si dupa montare cu firma autorizata in instalatii de ... (vezi toată discuția)
Returnare sau schimb produs cumparat din magazin ds_stefan ds_stefan Buna Ziua! Intampin urmatoarea problema: ieri am achizitionat un telefon mobil pt un angajat dintr-unul din magazinele Altex. Am ajuns acasa, l-am incarcat si ... (vezi toată discuția)
Conditii de returnare a produselor jamesbond12 jamesbond12 Am cumparat un produs, un portofel din piele, dintr-un magazin de renume, acum cateva zile si as dori sa il returnezi, sa primesc banii inapoi, dintr-un motiv ... (vezi toată discuția)