avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... efectele unui concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

efectele unui concediu medical

Buna seara
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Un angajat, titular al unui post contractual de executie in cadrul unui centru de plasament (ordonator tertiar de credite), este numit din dispozitia directorului (ordonator secundar de credite), sa exercite temporar, pentru o perioada de 3 luni, o functie de conducere (de asemenea post contractual) de sef centru.
Ca urmare, va exercita atributiile postului in care a fost temporar numit si va beneficia de salarizarea acestei functii.
In situatia in care, in interiorul termenului de 3 luni, angajatul intra in concediu medical, poate fi revocata dispozitia directorului si numita o alta persoana pe postul de conducere in perioada de concediu medical?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:14, 13 Iunie 2017
juridic dana a scris:

....
In situatia in care, in interiorul termenului de 3 luni, angajatul intra in concediu medical, poate fi revocata dispozitia directorului si numita o alta persoana pe postul de conducere in perioada de concediu medical?



Da, poate fi revocata acea decizie de numire si numita o alta persoana.
Multumesc pt raspuns.
Nu se va interpreta ca exista un contract de munca suspendat din cauza concediului medical si astfel nu ar putea intervene nici revocarea exercitarii temporare a functiei de conducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numirea temporara (dupa prelungirea cu inca 6 luni) pe o functie de conducere crmnradu crmnradu Buna ziua! Avand in vedere OUG 34/2009,a fost suspendata ocuparea prin concurs a posturilor vacante din institutiile publice; Legea cadru nr. 284/2010 alin ... (vezi toată discuția)
Examen/concurs pe un post ocupat crmnradu crmnradu Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Avem un angajat numit temporar intr-o functie de conducere (1.01.- 30.06.2014) numire/prelungire care se repeta ... (vezi toată discuția)
Functionar public Elena Lia Elena Lia in institutia publica in care lucrez este o singura persoana cu functie de conducere.In perioada in care acesta persoana se afla in concediu de odihna sau in ... (vezi toată discuția)