avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca perioada determinata

Buna ziua.Sunt medic rezident avand contract de munca pe perioada determinata.Cf ordinului comun MSP si MECTS nr 1141/1386/2007 privind modul de organizare al rezidentiatului si pregatirii rezidentij isi pot schimba centrul de pregatire fiind necesare avizele univ de medicina din centrele implicate.Ma lovesc de un refuz categoric ,ingradindu -mi practic drrptul de transfer motivand ca exista hotarare de senat din 2013 si nu dau transferuri adica plecari.in schimb primesc. Motivelele pentru care cer transfer sunt bine intemeiate indeplinesc criteriile dar categoric primesc refuz din parte univ.Practic ma simt discriminat avand in vedere ca primesc totusi rezidenti in centrul lor, toate lumea beneficiaza de sanse egale asa ar fi normal, Ce as putea face?s
Cel mai recent răspuns: Alin_R , utilizator 16:17, 15 Iunie 2017
Puteti ataca in instanta refuzul lor de a va aproba transferul sau puteti sesiza Ministerul Sanatatii.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca...exista vreo solutie? Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Lucrez de 5 ani la o companie de asigurari. Acum 3 luni postul pe care il ocupam s-a desfintat din cauza unei reorganizari si din 12 persoane ... (vezi toată discuția)
Hotarare jud vs pronuntare dannyell1977 dannyell1977 buna ziua.sunt in divort cu fosta sotie si in data de 10 martie 2020 trebuia sa se dea pronuntarea.am urmarit pe portal dar si la cutia postala,insa nu am ... (vezi toată discuția)
Discriminare imbracaminte vorbaretu vorbaretu Buna ziua Am dorit zilele trecute sa merg intr-un bar/club. Cand am ajuns la intrare si dau sa intru, ma opreste un bodyguard si imi spune ca nu poate sa ma ... (vezi toată discuția)