avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aer conditionat la magazi ul de la parter
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aer conditionat la magazi ul de la parter

Cum pot determina legal patroni mag.de la parter sa puna recipiente si sa aibe grije sa nu depaseasca apa care se scurge in voie pe asfaltul intrarii mele in bloc?Stand pe nord se face si muschi verde....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:19, 16 Iunie 2017
Daca amiabil nu solutionati o cale legala de a impune obligatia ,o puteti realiza prin actionarea in instanta a patronului,cu obligatia de a face
Succes !
Va multumesc
Dar trebuie sa.i atrag atentia ca s.a umplut recipientul si pe urma intreba de ca trebuie sa.l goleasca..?!eu as fi dorit sa stiu ce legislatie il obliga sa aibe grije daca si.a montat aparatul la 0'90cm de sol...nu am nimic cu faptul ca si.a montat ,m.a deranjeaza doar ,,zoaiele,, pe care le lasa( stiu ca nu exista o lege a bunui simt).
EXISTA REGLEMENTARI...?ca poate asa se trezeste si nu ajungem in instanta...stiti genul se amenintare legala..,,.esti in culpa conform....lege,art'' si atunci se trezeste brusc bunul simt!
plangere la autoritatea de mediu si la primarie - lipsa autorizatie de construire pentru amplasarea aerului conditionat.
Mahomas53 a scris:

..stiti genul se amenintare legala..,,.esti in culpa conform....lege,

Ar putea fi sanctionat in temeiul disp L nr 61/1991 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa aer conditionat... Mira68 Mira68 Buna ziua M-am mutat de aproape 3 ani si pana acum nu am avut probleme din cauza scurgerii apei din aerul conditionat. Incerc sa sintetizez problema mea. La ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)