avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de venit online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de venit online

As dori o adeverinta de venit online am vazut ca acum se poate sunt angajat de peste 20 de ani si vreau un credit pentru locuinta care sunt pasii legali .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 29 Iulie 2020
La ce anume va referiti adeverinta online?sa fie transmisa prin e-mail?
Gasiti detalii aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Vreau și eu o adeverință de venit online.Va mulțumesc
Vedeti acest link, intrucat cel de mai sus nu mai este functional
www.avocatnet.ro/articol_408...
Doresc o adeverință de venit

salamalichisilviuvalentin a scris:

As dori o adeverinta de venit online am vazut ca acum se poate sunt angajat de peste 20 de ani si vreau un credit pentru locuinta care sunt pasii legali .

Alte discuții în legătură

Adeverință de venit ConsuelaArdeleanu ConsuelaArdeleanu Cum pot obține online o adeverință de venit pentru 2008 - 2013? (vezi toată discuția)
Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)