avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime Romtelecom. Bună ziua, Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime Romtelecom. Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință ...

Bună ziua,
Am și eu o întrebare :
Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul Romtelecom.
Romtelecom nu mai exista juridic(, am găsit o adresa a Telekom care ne spune noua, foștilor angajați ca ne pot ajuta cu aceste informații)
Am trimis documentele cerute pe mail și telefonic mi s-a spus că procesarea acestor documente durează destul de mult - în jur de 3 sau 4 luni și au și un tarif- între 300 și 900 de lei. Vreau sa va întreb deoarece nu mi se pare o suma deloc mică dacă acest lucru este legal, ei având întreaga arhiva a angajaților Romtelecom sa perceapă comision de acordare a adeverinței care pentru mine este foarte importantă.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 20 Noiembrie 2023
Legislatia nu reglementeaza interdictia ca un detinator de arhive sa solicite o taxa pentru eliberarea unei astfel de adeverinte.

Sanctioneaza refuzul eliberarii.
Buna ziua. Cum ati rezolvat cu adeverinta de la telekom. Sunt in acceasi situatie si vreau sa rezolv si eu. Multumesc. alaryks@gmail.com
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna ziua ma numesc Benko Eniko nascuta in 1965.08.21, am lucrat la Romtelecom ca telefonist de la 1984.12.25- 2002.03.01 in com.Aita Mare,jud Covasna si doresc Adeverinta privind sporuri la salar necesar la calcularea pensiei .
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2023
sikolaszlo88, utilizator


sikolaszlo88

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat la directia de telecomunicatii a municipiului ... giulieta8 giulieta8 Buna ziua, am lucrat la Directia de Telecomunicatii a Municipiului Bucuresti in cadrul Ministerului de Transporturi si Telecomunicatii in perioada 1980 pana ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)