avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Timp liber - televizorul
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Timp liber - televizorul

Va mai uitati la televizor ? Daca da, de ce, daca nu , de ce ...
:)Trebuie sa recunosc ca in ultimul timp,nu prea m-am uitat la TV...Motivul este cat se poate de simplu-lipsa de timp! Dar daca gasesc in programul televiziunilor un film bun,atunci incerc sa imi gasesc un pic de timp pt a-l urmari. Asta ajuta si la relaxare.;)
Insa,mai degraba as alege o carte buna in detrimentul tv-ului...
Nu ma mai uit decat la meciuri de tenis , deci foarte rar! De ce? Fiindca efectiv nu vezi decat catastrofe , crime morbide sau politicieni mincinosi! Iar emisiunile sunt de 2 lei cu invitati de 2 lei si 50 bani! la toate televiziunile....fara exceptie! Se cauta ratingul analfabetilor si pensionarilor care urmaresc telenovele! Asta este realitatea si trebuie sa ne impacam cu ea!
Decat sa dau drumul la TV mai bine citesc o carte!B-)
Dl. Mihai are dreptate!!!=D>=D>=D>
Telenovele,crime macabre si accidente groaznice...
Tenisul a ramas singurul sport pe care il mai urmaresc si eu...nu pierd nici un turneu de grand slam! In rest,de fotbal...speechless!
Ma uit doar la stiri.Dar asa cum zice Mihai,parca rostul lor este de a ne duce spre depresie.:)
Adevarul este ca prefer sa stau pe avocatnet decat sa ma uit la televizor.
Foarte buna optiunea d-nei Elena...:) Avocatnet este totusi un lucru util si in nici un caz,depresiv.

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2011: intre precar, penibil si ,,tabloidizare" Radu Gabrian Radu Gabrian Realitatea cotidiana este din ce in ce mai mult \"mascata\" , in presa noastra , de \"stiri\" sau de simple \"informatii\" care prezinta cu lux de amanunte ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre televiziuni,dar mai ales despre prestatiile si profesionalismul oamenilor de televiziune ? Radu Gabrian Radu Gabrian Am sa deschid acest subiect,cu o opinie care mi se pare deosebit de sugestiva ,emisa intr-un interviu,acordat in Gazeta Sporturilor,din 02.04.2010 de catre ... (vezi toată discuția)
Posturi tv romanesti vs. posturi tv straine georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Va sugerez eu un subiect de articol. Si ar trebui sa fie mediatizat dupa ce va scris - poate asa schimbam ceva in tara asta. Zilele trecute am ... (vezi toată discuția)