Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii și limitele rezonabilității în deciziile ANAF referitoare la reîncadrarea unor cheltuieli. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... actualizare date de la bcr
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

actualizare date de la bcr

am primit urmatorul mesaj de la bcr:
"Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

Dorim să vă informăm că BCR derulează în prezent o campanie de actualizare şi completare a informaţiilor cu privire la proprii clienţi. Această acţiune este în conformitate cu Regulamentul BNR 9/2008 privind cunoaşterea clientelei şi se realizează de către un angajat BCR pe baza actului de identitate numai în prezenţa dumneavoastră.

Vă invităm la oricare din unităţile BCR pentru a vă actualiza datele de identificare personale, până în data de 30 septembrie 2009. În caz contrar, începând cu această dată, accesul la conturile dumneavoastră va fi restricţionat până la prezentarea la una dintre unităţile BCR şi actualizarea datelor personale.
"

eu nu pot sa merg la banca din motive personale, dar folosesc contul prin internet banking. cu ce drept imi blocheaza contul? cum pot sa actionez impotriva lor?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 15:59, 24 Septembrie 2009
Din pacate, au dreptul sa va blocheze accesul la conturile Dvs. (asa cu sta in mesajul de la banca), insa va propun sa sunati la banca si sa vorbiti cu o persoana responsabila despre problema Dvs. Daca nu vor sa va ajute, puteti sa le amenintati, ca veti schimba banca pana la 30 septembrie.
Nu are rost sa generati un scandal cu banca mai ales ca aveti conturile deschise la ei! Puteti sa dati procura notariala unei persoane ca sa va reprezinte ! Ii furnizati toate detaliile conform regulamentului BNR si persoana le depune la BCR in locul dvs!
=D>
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare financiara marinescuraluca marinescuraluca Buna ziua, Ma numesc Marinescu Elena, am facut un imprumut BCR pentru nevoi personale.Conform grile de rambursare am depus toti banii pentru credit.Nu mai am ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare rata pentru refuz copiere carte identitate elena84 elena84 Am fost la banca pt depunerea sumei lunare conform uni acord de plata la un dosar de executare.Dupa ce mi-au fost incasati banii si chitanta emisa,casierita ... (vezi toată discuția)
Cont bancar la asociatiile de proprietari si comisioane la incasare w_v_w_v w_v_w_v As dori sa stiu ce banci folositi pentru conturile asociatiilor dv. Daca pana acum ma laudam cu banca mea Raiff acum au introdus un nou comision la incasare ... (vezi toată discuția)