avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Restituire impozit auto dupa ce am transferat auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Restituire impozit auto dupa ce am transferat auto

Va salut in luna ianuarie am transferat auto dintr-un judet in altul in urma schimbari domiciliului,si am platit impozitul auto de unde am scos masina pe tot anul si la bucuresti unde am bagat.o in sector 4 m-a obligat sa il platesc dinou pe tot anul am.revenit cu chiatanta de la buc la severin la taxe si cei de aici nu vor sa imi restitue nimic si mi.au spus ca cei de la bucuresti nu trebuia sa il ia iar deoarece masina a fost transferata de la severin anul acesta si sa ma duc inapoi la buc ca ei nu trebuia sa imi ia bani dinou,ce pot sa fac ??Stima
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 16:04, 19 Iunie 2017
Buna ziua,

In mod normal, cei de la Severin trebuie sa va restituie impozitul achitat pana la momentul transferarii masinii in Bucuresti. Faceti o cerere scrisa la Severin pe care sa o inregistrati la Directia Fiscala si la care sunt obligati sa va raspunda in scris. Daca refuza restituirea, puteti ataca decizia in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema impozit auto robertnnn robertnnn Buna seara, Dupa cum spune si titlul am o problema cu impozitul auto. Adica, am avut pana in 2012 o masina inregistrata la sectorul 6. Pe la mijlocul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este legal? am ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este legal? am făcut transferul la mașină dintr-un sector 5-sector 4 menționez căci în certificatul de ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)