Sunt de acord cu cele scrise de catre
@vali m.
Nu sunt de acord cu
@ionica1980 care are niste opinii proprii;
sefii asociatiei si ca in adunarile generale anuale trebuie sa se hotarasca, de fiecare data procentul de penalizare, -
...Și mai întrebați dacă au hotărât anual procentul de penalizări, care nu poate fi același în fiecare an (am văzut multe Precedente Judiciare în care Instanțele au cerut aceste hotărâri cu procentele anuale de penalizări).
Poate ca ati vazut ce ziceti, insa, personal NU CRED ca instantele de judecata pot pretinde asemenea aberatii
La noi in asociatie s-a schimbat procentul de penalizare de la 0,2% / zi, la 0,1% / zi. Ei bine, trebuie sa va spun ca in acea perioada, pe tabelele cu penalizarile prezentate in instanta, am avut perioade cu penalizari de 0,2% / zi - pentru care am prezentat hotararea AG din anul 2000 si perioade cu penalizari de 0,1% / zi, desigur cu hot. AG cand s-a hotarat schimbarea.
Asadar nu mai bagati shtifturi dintr-astea cum ca in fiecare an trebuie hotarat nush ce hotarare aprobata. In asemenea conditii, un proces verbal ar arata ca naiba - adica, in AG s-ar incepe sa se scrie la inceput ce hotarari s-au aprobat incepand cu infiintarea as. prop., adica vreo 20 de pagini, apoi s-ar continua cu problemele hotarate la momentul respectiv.
Mai grav este faptul ca se sfatuiesc userii sa se uite in Statutul as. prop., sa citeasca de acolo care este procentul de penalizare - ori acest lucru este de-a dreptul hilar... Nu poti sa scrii asemenea chestiuni in Statut, deoarece legislatia se poate schimba si atunci o sa fiti nevoiti sa schimbati statutul - lucru deosebit de greu de realizat (prezenta 2/3 din membrii as. prop. - si va intreb, ati avut vreodata o asemena prezenta la AG?).