avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare capital social firma neaprobata.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare capital social firma neaprobata.

Buna ziua,
Am depus dosar inregistrare s.r.l.-d la reg. comertului. Nu s-a aprobat. Mai pot recupera cei 200 lei capital social depusi banca?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doru Radu , utilizator 19:17, 20 Iunie 2017
Va duceti la banca la care ati depus capitalul social si il retrageti. Dar de ce nu s-a aprobat inregistrarea SRL - D? Verificati actele, le refaceti si depuneti iarasi.
Pentru ca, fiind singurul asociat, sediul social fiind trecut la adresa de domiciliu, aflat inca pe numele tatalui, eu nefacand succesiunea dupa decesul acestuia. Acum nu ma mai intereseaza, am vrut sa accesez programul Start-up Nation, iunie 2017, ptr. firme infiintate anul acesta (eu, in luna mai). Desi, la aceeasi adresa fiintez ca pfa, de 16 ani, am adus acest argument la reg. comertului, urmand sa o inchid dupa ce deschid s.r.l. - d, cu acelasi cod c.a.e.n., am fost in audienta, am dus un certificat fiscal, cerut, si mi s-a dat de inteles ca se poate aproba, dar nu s-a aprobat. Acum e prea tarziu, s-a aplicat ptr. Start-up Nation in 15 iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta rol insuficienta la infiintare firma - registrul comertului Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am contactat o firma sa se ocupe de infiintarea unui s.r.l. - d. Dupa ce i-am dus toaate actele, i-am platit, am platit capitalul social banca, ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unui asociat nou la un srl - d teutz teutz Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie: In data de 09.06.2017 am infiintat o societate cu statut de SRL-D, cu un singur ... (vezi toată discuția)
Statut pentru srl. help! SORINUTA DEAC SORINUTA DEAC Trebuie sa infiintez un SRL si nu stiu unde pot gasi un model bun pentru un statut. HELP!
Ce acte imi sunt necesare? (vezi toată discuția)