avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

buna seara colega mea e in proces de divort cu sotul ,a avut prima infatisare dar doamna judecator i-a zis ca nu se poate continua procesul ca el e de negasit si ca colega mea trebuie sa ii plateasca avocat din oficiu daca vrea sa continuie divortul Trebuie sa platesca ea avocat din oficiu ca ea a decis sa se reprezinte singura ca nu are bani
E posibil? multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:03, 22 Iunie 2017
Probabil ca trebuie sa plateasca avocatul lui din oficiu.
Daca nu plateste se va suspenda procesul si va ramane nedivortata.
Onorariul avocatului din oficiu este unul modic. Cred ca merita efortul dacă vrea sa divorțeze. Probabil dansa nu știe adresa de domiciliu al soțului și este dificil în acest caz sa se îndeplinească procedura de citare a soțului.. și în acest caz, dosarul se va suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un proces de divorț pe rol din octombrie, dar ... Lavinia. 131. Lavinia. 131. Bună ziua! Am un proces de divorț pe rol din octombrie, dar încă nu s a stabilit prima înfățișare. Sunt însărcinată cu altcineva și în martie ... (vezi toată discuția)
Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
Problema cu onorariul avocatului oliviar oliviar Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)