avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat definitiv+mandat arestare preventiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat definitiv+mandat arestare preventiva

Buna ziua , pentru un Condamnat definitiv care este in arest si isi executa pedeapsa , intre timp a primit si un mandat de arestare preventiva in alt dosar .

Este adevarat ca la 1 zi de inchisoare se calculeaza 2 zile ? Va multumesc . O zi buna !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:19, 22 Iunie 2017
Concurs de infractiuni , mai multe detalii nu stiu momentan
Da, m-am gandit si eu ca este concurs de infractiuni (caz in care varianta cu recidiva, pica).

Insa este important sa raspundeti la cele 7 chestiuni din cele 5 intrebari puse mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire arest cu 60 de zile Andreea239 Andreea239 Buna ziua.Prietenul meu dupa ce i-au expirat cele 29 de zile de arest preventiv,i-a venit un nou mandat de 60 de zile si a fost transferat la Rahova.Ce ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)
Deducere pedeapsa? roberto3 roberto3 Buna seara! Expun urmatoarele: o persoana este condamnata la o pedeapsa. Executand 4 ani din respectiva pedeapsa este liberat conditionat . La 16 zile de la ... (vezi toată discuția)