ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:
r) stabileşte cotele de participare pe persoană la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul în clădire şi pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe lună; stabileşte perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriaşii, pot solicita în scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoană şi care trebuie să fie de cel puţin 15 zile pe lună, conform hotărârii adunării generale;
 amnine 
	    	Utilizator

amnine 
	    	Utilizator	    

amnine, utilizator
 amnine, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Ema-hmn	                   

Bună ziua!
Am o întrebare care mă frământă de foarte mult timp.Locuiesc în chirie de doi ani. Eu fiind minoră,contractul a fost semnat de tatăl ... (vezi toată discuția)
	                    Ema-hmn	                   

Bună ziua!
Am o întrebare care mă frământă de foarte mult timp.Locuiesc în chirie de doi ani. Eu fiind minoră,contractul a fost semnat de tatăl ... (vezi toată discuția)

mihaizofei	                   

Bună ziua,
Situaţia noastră este următoarea: 
- eu deţin un  apartament unde am locuit singur = 1 persoană la întreţinere; 
- soţia mea (suntem ... (vezi toată discuția)
	                    mihaizofei	                   

Bună ziua,
Situaţia noastră este următoarea: 
- eu deţin un  apartament unde am locuit singur = 1 persoană la întreţinere; 
- soţia mea (suntem ... (vezi toată discuția)

123soare	                   

Buna ziua, vreau sa il scot pe copilul meu de la intretinere, el o sa locuiasca la mama in timpul saptamanii si o sa vina la mine in weekend. Cand am dus ... (vezi toată discuția)
	                    123soare	                   

Buna ziua, vreau sa il scot pe copilul meu de la intretinere, el o sa locuiasca la mama in timpul saptamanii si o sa vina la mine in weekend. Cand am dus ... (vezi toată discuția)