avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Plata concediu odihna
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Plata concediu odihna

M am angajat la o companie in septembrie 2015. In anul 2016 mi.am luat 10 zile de concediu odihna. In 2017 in luna martie mi.am dat demisia cu respectarea preavizului de 45 de zile urmand sa incetez activitatea la sfarsitul lunii mai.
Intrebarea mea este: Cate zile de concediu neefectuat ar trebui sa mi plateasca aceasta companie? Concediul anual este de 20 zile.
Astept un raspuns.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:13, 23 Iunie 2017
Pentru anul 2015 aveti de primit indemnizatia pentru 7 zile CO, pentru 2016 10 zile, iar pentru 2017, 8 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna restant Gabriela Mihai Gabriela Mihai Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog,daca imi mai pot lua zilele de concediu de odihna restante din anul 2016 daca in perioada ian-martie 2016 am fost in co ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează co Petre3737 Petre3737 Am lucrat tot anul2016 cu salaru minim pe economie iar din 01 2017 am pus demisia (vezi toată discuția)