avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua
I'm kinda new here, imi pare rau in prealabil daca am gresit sectiunea, si daca da, un redirect. Multumesc

As dori raspunsuri la:
De ce nu pot un alias pe orice tip de contract daca C.U.I.- ul si C.N.P.-ul sunt numere unice de inregistrare in sistem?!

De ce nu pot pune, la angajare, un alt numar de cont bancar (adica pe o alta persoana fizica/entitate, atata timp cat sunt o persoana lucida, majora si in deplinatatea facultatilor mentale)? Mentionez ca nu sunt constrangeri pentru aceasta optiune ci doar o alegere

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 24 Iunie 2017
Daca doriti asa ceva, atunci ar trebui sa atasati la c.i.m. si o imputernicire din partea dvs din care sa reiasa faptul ca acea persoana poate incasa drepturile salariale in numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot contesta o donatie? ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: cautand prin actele bunicului meu dupa un act care imi era necesar am dat peste un act de donatie intocmit in ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara aki aki Buna ziua Trebuie sa fac cercetare disciplinara in cazul unui salariat care a absentat nemotivat, am scos documntele atasate de d-vs in sectiunea documente ... (vezi toată discuția)
Procura pentru autoturism... Enkde Enkde O zi plina de nervi, insa o sa incerc sa fiu cat mai scurt. Ca si persoana cu dizabilitati, detinator al unui autoturism, dar fara a avea permis de ... (vezi toată discuția)