avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal

Buna seara.Pot fi acuzat penal daca mi am facut buletinul fara acordul sotiei???Mentionez ca suntem in proces de divort,cu minori si locuim impreuna inca in casa primita de sotie ca donatie bun propriu acum 3 ani in timpul casatoriei.In martie mi a expirat buletinul si ea ca titular nu a vrut sa ma ia in spatiu si am fost nevoit sa l fac prin alte mijloace eu nesemnand nimic.Ea a aflat si mi a facut plangere penala pt.fals si uz de fals.va rog ce mi se poate intampla???multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar putea fi vorba de infractiuni dar exista si posibilitatea sa nu fiti condamnat penal.
Mergeti insorit de avocat la momentul cand veti fi audiat ca sa beneficiati de aparare calificata.
Dupa parerea mea puteti scapa de raspunderea penala.
Va multumesc frumos pt.raspuns.
Daca presupun ca as fi condamnat ce ar insemna asta?inchisoare(nu mai am alte abateri),amenda penala?multumesc.
Ce anume ati falsificat ca nu imi dau seama exact?
Mi am facut buletinul fara acordul sotiei.

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Domiciliu dulman_elena dulman_elena Buna. Sunt casatorita iar sotul si soacra nu vor sa ma primeasca sa locuiesc in casa respectiva, deoarece are de gand sa divorteze sotul de mine. Am adresa din ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa elnyy elnyy Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la banca si avand nevoie si de aprobarea mea pentru a-l ... (vezi toată discuția)