Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

Simona007008 
	    	Utilizator

Simona007008 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AlexT.	                   

Ce caen imi trebuie pentru a putea participa la un targ?..de exemplu Baby Expo?
 (vezi toată discuția)
	                    AlexT.	                   

Ce caen imi trebuie pentru a putea participa la un targ?..de exemplu Baby Expo?
 (vezi toată discuția)

alvld	                   

rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
	                    alvld	                   

rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)

samy  forest	                   

Ma aflu in urmatoarea situatie de-a dreptul neverosimila...Sunt autorizata pe  COD CAEN 4789 COMERT CU AMANUNTUL PRIN STANDURI, CHIOSCURI SI PIETE AL ALTOR ... (vezi toată discuția)
	                    samy  forest	                   

Ma aflu in urmatoarea situatie de-a dreptul neverosimila...Sunt autorizata pe  COD CAEN 4789 COMERT CU AMANUNTUL PRIN STANDURI, CHIOSCURI SI PIETE AL ALTOR ... (vezi toată discuția)