avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ANAF poprire pe cont ! Ajutor!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ANAF poprire pe cont ! Ajutor!

Am avut un PFA pe care l-am inchis din 2011. Mi s-au furat zilele trecute portmoneul cu acte si sunind la banca ca sa anunt ca mi s-au furat si cardurile am aflat ca am poprire pe contri din partea ANAF pt o suma uriasa pt mine de 5800lei reprezentind neplata CAS si dobinzi . Eu nu am fost notificat de ANAF, am aflat intimplator de aceasta poprire. Ei spun ca m-au notificat an de an , dar eu nu am primit absolut nimic . Ce pot face , mai ales ca nestiind au trecut zilele cind puteam contesta si totodata sunt somer, am 63 de ani si nu pot primi nici somajul? Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:41, 30 Iunie 2017
Mergeti la ANAF, la inspectorul de strada si cereti detalii, cereti fisa dumneavoastra.
Cand ati inchis PFA-ul ati platit impozitul si contributia pentru asigurari sociale de sanatate pe care le aveati de plata pana la data cu care ati inchis PFA-ul?
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2017
Samoila Georgeta P.F.A., Consilier juridic
Șomajul îl puteți ridica direct de la casieria băncii, în limita a minim 532,50 lei(și maxim depinde cât e soldul șomajului).
Cardul nu-l mai puteți folosi, va rămâne blocat până se va rezolva într-un fel problema.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe carduri mihai_40 mihai_40 acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe carduri mihai_40 mihai_40 acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul de ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe conturile personale. geovdo geovdo Buna ziua, Am un PFA cu care mi-am inceput prima afacere in domeniul IT. Anul trecut m-am mutat din orasul unde era deschis PFA-ul si am deschis un S.R.L. ... (vezi toată discuția)