avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am o poprire de aproximativ 4 luni iar luna aceasta mi sa oprit tot salariul.Este legal asa ceva.Mai pot recupera 1/3 ce mi se cuvine din salariu
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 10:10, 29 Iunie 2017
Ati fost la banca sa intrebati de ce nu va restituie cele 2/3 din salariu? ce au zis? Nu vad ce rost are contestatia la executare, problema e la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!executare silita cont salarii dya_dia dya_dia Buna ziua! Mi-a fost executat de BEJ contul de salarii fara a fi instiintata pentru un credit din 2007 , prescris. Mi s-a retinut o suma mai mare decat 1/3 ... (vezi toată discuția)
Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)