avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum îmi pot apăra drepturile ca militar ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum îmi pot apăra drepturile ca militar ?

Bună seara , sunt cadru militar intr-o instituție și am absolvit o academie militară ( curs frecvență redusă de 5 ani ) în cadrul altei instituții dar pe locurile instituției angajatoare , iar la finalul studiilor nu am fost trecuți în corpul ofițerilor ! După "n" ani a apărut o lege ( 118 / 2017 ) care reglementează situația noastră ( am uitat să specific că sunt mai mulți în situația mea ) iar angajatorul refuză să pună în aplicare această lege cu motivul că acea lege se referă doar la angajații acelei instituții ( ceea ce nu este adevărat - din punctul meu de vedere ) . Cum îi pot da în judecată , știind că noi , militari nu ne putem judeca în contencios administrativ ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: viorex2 , utilizator 09:00, 28 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am făcut aceste rapoarte ( memorii ) și am primit , deocamdată , doar un punct de vedere negativ de la juridic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea in corpul ofiterilor Sasha82 Sasha82 Bună ziua.Sunt cadru militar(subofiter) cu studii postuniversitare si as dori sa stiu daca se poate apela la instanta de contencios administrativ in vederea ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizare pensie militara anticipata partiala dumitrurobert dumitrurobert avand in vedere urmatoarele date: 1.sunt nascut in aprilie 1970 2. in anul 1988 am fost militar in termen 3.in perioada 1989-1994 am absolvit Academia ... (vezi toată discuția)
Probleme privind incheierea cim elefantze elefantze Am o mare nelamurire. Sunt absolvent al Academiei de Politie \"Al. I. Cuza\" promotia 2012. Din cate probabil stiti ne-au amanat avansarea pana la 1 decembrie ... (vezi toată discuția)