avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare amiabila completata gresit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare amiabila completata gresit

Buna ziua,

Am avut un accident din vina altcuiva si intr-un final, celalalt sofer si-a recunoscut vina. Am completat constatarea amiabila, insa din cauza sperieturii, eu am completat datele din fosta polita RCA, nu cea valabila. Ce pot sa fac acum? Are vreo valoare daca ma duc la asigurator cu cele doua polite (cea din constatare si cea valida) si ii explic intamplarea?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana-r15 , utilizator 11:54, 28 Iunie 2017
Important este sa fie completate corect datele vinovatului
Multumesc mult pentru raspuns! Sper sa reusesc asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)
Accident din vina altuia, ce sa fac? sofer_auto_17 sofer_auto_17 Buna seara, Intr-o zi am facut accident cu cineva, din vina acelei persoane. Dupa una si alta, am convenit ca completam formularul de constatare amiabila de ... (vezi toată discuția)