avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Documentatie cadastrala si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Documentatie cadastrala si intabulare

Implor un autorizat ancpi sa precizeze daca:bow:
'' pentru intocmirea documentatiei cadastrale in vederea inscrieri in CF si vanzarii unui teren agricol , este suficient a prezenta autorizatului numai titlul de proprietate(lg.18/91) al autorului(tatalui defunct), urmand ca certificatele de mostenitor sa le prezentam notarului public, la incheierea c-v;; va multumesc:beer:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 1 Iulie 2017
Nu se poate admite cererea de executare raport cadastral in situatia in care solicitantul nu depune documentul care sa ateste calitatea de proprietar asupra bunului pentru care solicita cadastrul
Intai dezbateti succesiunea si in baza certificatului de mostenitor solicitati cadastrul si intabularea bunului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru teren inainte de finalizarea succesiunii tomas11 tomas11 Buna ziua, am o intrebare se poate face cadastru pe un teren aflat in succesiune? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate marcelutza marcelutza Buna ziua, am urmatoarea intrebare: 1.in cazul in care titlul de proprietate primit pt. o suprafata de teren intravilan nu a fost intabulat in CF,si cel ce a ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)