avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Particular - Achizitionare marmura Grecia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Particular - Achizitionare marmura Grecia

Buna ziua,

Doresc sa primesc de la varul meu din Grecia un palet de marmura pentru scopuri personale ( renovare ), aprox. 27 m.p.

Va rog, daca se poate, sa imi spune-ti daca am voie sa primesc acest palet de marmura din Grecia, particular fiind.

Sunt taxe de platit si TVA de achitat?

Va multumesc anticipat,
Chris

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 09:13, 30 Iunie 2017
Inteleg ca marmura o primiti ca dar din partea varului. Ambele tari fiind in UE - zona de liber schimb - nu veti plati nicio taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva pentru achizitii intracomunitare oanals oanals O microintreprindere achizitioneaza din UE materii prime care intra in procesul de productie in Romania, prin subcontractori. Ulterior, produsele obtinute sunt ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare scutite de plata tva Daria8 Daria8 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, va rog Am o societate neplatitoare de TVA in Romania. In luna decembrie am solicitat inregistrarea ca platitor de ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva intracomunitar, neplatitor de tva in romania floreph floreph Buna ziua, As vrea sa va vorbesc despre o situatie despre care nimeni nu imi poate da amanunte pentru ca este foarte rara. Firma mea de vanzari online ... (vezi toată discuția)