avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum recuperezi permisul de conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum recuperezi permisul de conducere

Bună seara va deranjez cu o intrebare am condus mașină cu numere provizoriu expirate iar astăzi am primit o citatie comunicare minunta penala și nustiu ce sa fac Cum sa fac sami recuperez permisu va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:50, 30 Iunie 2017
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Eventual poate comunicati continutul comunicare minunta penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare minuta penala Lozi Lozi Bună seara am conustiu cu numere provizori expirate am primit trei citati pana acuma a treia e comunicare minuna penala și nustiu ce sa fac Cum sa fac ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)