avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident in Italia (pasager de autocar)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident in Italia (pasager de autocar)

Buna ziua.am un frate care in data de 1.05.2017 a fost imbarcat untr-un microbuz Atlassib din Faticeni la ora 2 si urma sa se deplaseze in Italia Nicosia, in seara zilei de 2.05 2017 a fost accidentat pe atustrada A30 intre Napoli si Salerno dar ca pieton ,firma Atlasib a comunicat telefonic a doua zi familiei ca a avut loc un accident si ca fratele meu este mort in care ei nu au nici o vina pur si simplu a fugit din autocar pe autostrada si a fost accidentat ca pieton dar cu variane diferite nici una la fel cu alta depinde cu cine vorbeam (soferi sau angajati ai firmei),noi am cautat sa ne informam unde este si am aflat ca nu e mort e intr-un spital din Nocera Inferiore in stare foarte grava in coma ,de atunci i sa amputat un picior are multiple traumatisme la cap,plamani si altele care cred ca ramane neom,ne este foarte greu sa mergem in Italia sa vedem starea lui el nefiind casatorit singuri suntem eu si o sora de a mea fiecare cu problemele lor ,obtinem foarte greu informatii de la spital limba nu o cunoastem dar am vrea sa stim ce este de facut ,ce putem face sa vedem cu adevarat ce sa intamplat cine este vinovat de a ajuns in halul asta ,o fi poate si el dar cum a ajuns calatorind cu un autocar si sa fie accidentat ca pieton? Nici macar nu stim ce masina la accidentat. Cineva a sugerat ideea de a lua legatura cu un avocat italian pentru despagubiri,dar imi este frica el ete inca inconstient si nu pot sa vorbesc cu el ce sa intamplat, daca el are pate de vina ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:26, 4 Iulie 2017
Buna ziua!

Numai un avocat din Italia v-ar putea ajuta in rezolvarea cazului dvs.

Cu stima.
Trebuie sa va informati la spital si la politia competenta din Italia.
Culpa uneia dintre parti este un aspect legat de probele care se administreaza in dosarul penal.
Pentru relatia cu autoritatile din Italia solicitati sprijinul ambasadei Romaniei Italia. Puteti face solicitarea in scris cu confirmare de primire.
Date de contact aici:
Cancelaria
Adresa: Via Nicolo Tartaglia 36, 00197 ROMA
Telefon: (+39) 06.808.45.29; 06.807.88.07
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare
Fax: (+39) 06.808.49.95
E-mail: roma@mae.ro
Adresă de e-mail utilizată de Ambasadă NUMAI pentru legătura cu autoritățile locale din țara de reședință. La această adresă de e-mail NU se furnizează informații consulare.
Secţia Consulară
Adresă: Viale Libano,nr. 40, C.A.P. 00144 Roma, Cartier EUR => Harta
Telefoane informații consulare pentru cetățeni români:
(0039) 06 835 233 58; (0039) 06 835 233 56;
(0039) 06 835 233 52; (0039) 06 835 233 44.
Telefon de urgență: 0039 345.147.39.35
Exclusiv pentru cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar). La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.
Adresă de e-mail informații consulare pentru cetățeni români: contact@informatiiconsulare.ro
În cererea de informații vă rugăm să precizați orașul și provincia de rezidență, pentru a primi informații consulare specifice în funcție de zona geografică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare in italia Mary06 Mary06 Sotul meu a fost extradat in italia pentru o fapta pe care nu a facuto el ( a lasat o cartela sim unui prieten si acel prieten a fost la furat si a uitat ... (vezi toată discuția)
Cum poate sa se intoarca in romania daca....... SCLIPEINICU SCLIPEINICU O femeie de cetatenie romana traieste in concubinaj cu un barbat italian timp de 10 ani, locuind in casa acestuia.Din relatia lor rezulta un copil nascut in ... (vezi toată discuția)
Repatriere decedati din italia www.trasportifunebrieuropa.it www.trasportifunebrieuropa.it Care este procedura pentru a repatria corpul neinsufletit in Romania? (vezi toată discuția)