Am vândut apartamentul prin prima casa dar inca nu am primit bani ,termenul de 3 luni de zile trecut în precontract a trecut ,înainte cu câteva zile sa expire termenul am fost la notar sa semnam contractul pt că ia fost aprobat creditul la bancă,dar de 3 săptămâni nu mi-au fost livrați bani.....se mai poate anula vânzarea apartamentului dacă încă nu mi-au ajuns bani deși semnarea contractului să făcut în perioada în termenul specificat in contract,pe cf apare noul cumpărator
contract de vanzare cumparare....Ieri au intrat bani,au fost facute unele greseli si la notar cat si consilierul de credit nu era prea in cunostiinte de cauza.
In momentul cand semnati contractul de vanzare -cumparare prin prima casa este un termen de 4-5 zile pana va intra banii in cont.In momentul semnarii trebuie sa verificati foarte atent nr. de cont in care va sunt virati banii. De asemenea atunci cand vi sau virat banii trebuie sa faceti o declaratie notariala in care sa specificati ca vi sau virat banii. Daca banii nu sunt virati in cont atunci vanzarea se anuleaza.