avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat certificat divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat certificat divort

Buna Ziua,
Am pierdut certificatul de Divort, emis acum 5 ani la starea civila sector 2. Am o copie însă se pare ca am nevoie de original pentru depunerea dosarului unei noi căsătorii, iar asta în 2 zile maxim. Se poate obține asa repede sau macar o dovada, adeverința de la starea civila care sa fie acceptată la dosar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:12, 3 Iulie 2017
Se elibereaza un duplicat. Il obtineti in 3 zile. Adeverinte nu se accepta ci doar certificatul.
Multumesc !În regim de urgență nu se poate obține? Câteva ore?
Le explicati celor de la starea civila ca va grabiti si poate il elibereaza in aceeasi zi. Dar mergeti si dvs. dimineata, nu la inchiderea programului ca acum aveti nevoie...ca trebuie mers in arhiva, trebuie redactat din nou, etc, e de lucru. Sa aveti buletinul la dvs. si sa stiti cand ati divortat. S-ar putea sa vi se ceara taxa de 30 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Duplicat act nastere teutateo teutateo cum pot obtine o copie act nastere a matusei mele nascuta in bucuresti in anul 1885 si decedata la roma italia ca rezidenta .cu multumiri (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)