avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce trebuie sa fac pentru a-mi lua fata in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce trebuie sa fac pentru a-mi lua fata in Germania

Buna ziua am o intrebare sunt divorțat si am costodiea copilului iar ieu locuiesc în germania si vreau sâmi aduc copilu la mine in Gernaniea dar de la primăriea din Gernaniea îmi cere o declaratie precum Mama copilului sa fie deacord ca copilu sa locuiască in Gernaniea dar aceia de la notariat nu vrea săi dea iei spun ca trebuie să o dau in judecata casa am dreptul ca copilu sa locuiască in Gernaniea am o rugăminte sâni dati niste informații va rog cu toata stima Cornel
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:16, 3 Iulie 2017
Buna ziua,
Daca fosta sotie este deacord nu inteleg de ce nu vrea notarul.
Mergeti la alt notar cu fosta sa dea declaratie pe propria raspundere in acest sens.
Daca fosta sotie nu vrea atunci o puteti acctiona in instanta.
Ce inseamna ca aveti custodia copilului, ce scrie mai exact in hotararea de divort ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul unde rămâne dacă a întrat a 3 persoana? Constantinduta Constantinduta Bună ziua, este vorba despre o femeie căsătorită cu o fata de 14 ani care dorește sa divorțeze,motivul a găsit pe altcineva, întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Copil minor andreibanu1985 andreibanu1985 vreau sa aduc copilu minor in germania precizez ca mama si copilu au stat 6 luni au acte aici si a mers acasa si acum nu mai vrea sa vina.credeti ca am sanse ... (vezi toată discuția)
Intrebare: ce poate face un tata pentru a contribui la cresterea copilului si ca sot sa recupereze bunurile luate de sotie? ciprigale ciprigale Un cumplu sa casatorit,taicasau nu o fost deacord cu casatoria,si io luat la baiat fara voia lui si consimntamantu lui toate lucrurile din casa(familia ei io ... (vezi toată discuția)