avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare permis 90 de zile, conducere sub influenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare permis 90 de zile, conducere sub influenta alcoolului, recuperare

Buna ziua, as avea o intrebare. In data de 15.septembrie.2015 mi-a fost retinut permisul pentru cumul de puncte 30 de zile, in data de 20.iulie.2017 mi-a fost retinut pentru conducere sub influenta alcoolului cu 0,17 mlg/l in urma unui control de rutina, fara evenimente rutiere si mi-a fost retinut permisul pentru 90zile. Am sustinut examenul pentru recuperarea permisului pe care l-am trecut. Intrebarea mea este, daca dupa trecerea examenului se poate reduce perioada de suspendare cu 30de zile, adica la 60 de zile prin depunerea unei cereri.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:49, 3 Iulie 2017
Testul l-ati sustinut intrucat erati obligat ca urmare a savarsirii contraventiei de a conduce sub influenta bauturilor alcoolice. Puteti face cerere ptr reducere la 30 zile conf art 104 din oug 195 si vedeti daca se aproba.
Buna ziua!

Da, se poate.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire carnet conducere la 30 zilebuna ziua ! se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile ... Teo15 Teo15 Buna ziua ! Se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile in cazul in care conducătorul auto a fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pt alcoolemie 0.37 mg in aer remsi2008 remsi2008 BUNA ZIUA POATE SE GASESTE CINEVA SA MA LAMUREASCA SI PE MINE CU PRIVIRE LA ART 106 LIT A DIN OUG 195. AZI AM FOST LA IPJ PH SA IMI RIDIC PERMISUL DUPA 90 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)