avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Demisia uniti
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Demisia uniti

Buna seara, as dori sa stiu daca îi spun patronului meu ca demisionez dar înscris nu fac nimic si nici nu semnez nimic, raman tot angajat sau ma poate concordia? Chiar daca nu semnez nimic. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 4 Iulie 2017
În Italia, ești obligat să îți depui demisia online. Cum trebuie să procedezi pentru a renunța la un loc de muncă?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o dilema Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Tocmai ce am absolvit liceul. Am luat si examenul de bacalaureat, iar acum intentionez sa ma angajez la o spalatorie auto pentru a face niste bani. Am fost ... (vezi toată discuția)
Demisie ContSters159553 ContSters159553 buna seara, o ruda lucreaza la o vila .este imputernicita de administratorul acesteia, in speta patronul, la contul bancar al firmei, pentru a retrage ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul ... nmg30 nmg30 Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul loc de munca din 01.07.2022. Au trecut cele 90 zile considerate perioada de proba. As dori sa ... (vezi toată discuția)