avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Aplicare impozit microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Aplicare impozit microintreprindere

Buna ziua :)

Am o firma care are un angajat cu 2 ore/zi a carui activitate este de evaluator la securitatea de risc fizic, aceasta fiind sigura activitate desfasurata pe firma.

Este considerata activitate de consultanta sise plateste impozit pe profit sau este o prestare de servicii si se incadreaza in categoria microintreprinderilor si se plateste 3% impozit pe venit?

Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:00, 15 Iulie 2017
Dupa parerea mea, este activitate de consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate independenta gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna dimineata. Am nevoie de putin ajutor, sau de un sfat. Am o societatea la care sunt actionar, administrator si angajat. Domeniul in care societatea isi ... (vezi toată discuția)
Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere prest prest Buna ziua. O firma care are COD CAEN 6920\\"Activitati de contabilitate si audit financiar,consultanta in domeniu\\"(activitate principala) si care a avut o ... (vezi toată discuția)