avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lamurire divort in lipsa acordului uneia dintre parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lamurire divort in lipsa acordului uneia dintre parti

Daca unul din soti doreste divortul si celalalt nu, ce sanse are sotul care doreste divortul
sa divorteze?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:04, 4 Iulie 2017
Procesul are la baza motivele de divort.
Trebuie sa existe motive.
Daca nu se face ca lumea cererea de chemare in judecata sotii vor ramane casatoriti.
Chiar dacă unul dintre soti nu dorește desfacerea căsătoriei, celalalt sot se poate adresa instantei cu o acțiune având ca obiect divorțul. TB sa aveți un martor și motive întemeiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mihali mihali Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma sfatui cum sa procedez in situatia urmatoare: 1. In cazul in care sotul meu nu doreste sa fie implicat in ... (vezi toată discuția)
Divort MellaDorry MellaDorry Buna ziua ,as avea si eu o intrebare ,in cazul in care vreau sa divortez ,iar sotul nu este de acort ,care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac si ce costuri ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 3 luni ByOn ByOn buna seara . am o intrebare scurta .se poate divorta dupa 3 luni de casatorie daca nu au copii si nu a nimic de impartit? (vezi toată discuția)