avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie Romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie Romana

Buna ziua! Am asa o intrebare. Sint din Republica Moldova, traiesc in Romania de 1 an, detin permis de sedere in baza reintregirii familiei.Vreau sa depun actele pentru cetatenie, este posibil sa le depun in Romania?Unde pot sa le depun? Si ce acte sint necesare? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:53, 5 Iulie 2017
Si inca o intrebare, chiar daca sint casatorita in Romania si locuiesc aici.La depunerea cererii pentru cetatenie as putea pastra domiciliul din RM?
Pt obținerea cetățeniei în România se depun actele. Va trebuiesc mai multe acte, nu este atât de ușor ..
Stiu ca nu este usor...:">
Ajutati-ma va rog cu raspuns mai concret!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea cetateniei romane mec mec Sunt cetatean al Republicii Moldova, dar ma incadrez in criteriile de redobandire a cetateniei romane, am depus cerere de programare la Consulatul Romaniei din ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sau resedinta mec mec Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie romana Viorica_vladimirovna Viorica_vladimirovna Buna ziua, Sunt nascuta in Rep. Moldova si de 8 ani sunt pe teritoriul Romaniei ca si student, dintre care de 4 ani sunt casatorita cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)