avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitanta pe numele chiriasului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitanta pe numele chiriasului

Unei persoane care locuiește într-o locuință închiriată cu forme legale, adică cu contract de închiriere înregistrat la ANAF şi care achită cotele lunare de întreținere, i se poate elibera chitanță pe numele său, sau chitanța se eliberează numai pe numele proprietarului apartamentului?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:08, 4 Iulie 2017
Se poate elibera chitanta pe orice nume: pe numele proprietarului, al chiriasului sau a oricarei alte persoane care plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarati intr-un proces cu asociatia de proprietari gabriela68ful gabriela68ful Nu imi dau seama ce se intampla cu justitia, cum se pot face atatea faradelegi si ilegalitati ? Pe scurt, am inchiriat un apartament cu un coleg de servici pe ... (vezi toată discuția)
Emitere factura de asociatie proprietari pentru cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Suntem o asociatie de proprietari, in care unul din proprietari este persoana juridica. Acesta a inchiriat apartamentul unei alte persoane juridice, ca ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata la intretinere ContSters110396 ContSters110396 Buna ziua... As dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie: ...Proprietar al apartamentului in care stau este tatal meu care nu mai ... (vezi toată discuția)