avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte contabile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte contabile

Presedinta asociatiei de proprietari refuza Comitetului executiv al asociatiei sa vada documente contabile ( stat de plata, raport revisal, facturi, contracte).
Habar nu avem cati angajati are blocul.
Ce masuri putem lua?
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:27, 4 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Membrii comitetului executiv, ca si presedintele, sunt proprietari in acea asociatie. Conform legii 230/2007, proprietarii membri ai asociatiei au acces la toate documentele si informatiile despre asociatie. Cititi legea si aratati-i presedintelui. Apoi presedintele nu cred ca detine documentele pe care le-ati amintit dumneavoastra. Acestea sunt in sediul asociatiei si la ewle lucreaza si au acces administratoruul, contabilul, cenzorii si membrii comitetului executiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie iitanu iitanu Dupa alegerea presedintelui unei asociatii de locatari de catre adunarea generala, care este procedura juridica de urmat, pentru ca acest presedinte sa-si ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatie de proprietari ContSters134265 ContSters134265 La data de 01.12.2013, proprietarii a trei blocuri noi situate pe aceeasi strada au constituit o asociatie in conditiile Legii nr. 230/2007, iar cu ... (vezi toată discuția)