avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin romanesc expirat in ltalia, am buletin italian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin romanesc expirat in ltalia, am buletin italian

Pot sa imi fac buletin romanesc la consulatul roman cu mutatia in Italia? Reamintesc ca buletinul romanesc este expirat iar eu in Romania nu am casa. In Italia am casa data de statul Italian.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:20, 5 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista buletin romanesc cu mutatie in alta tara, romanii in situatia dvs. isi fac pasaport pentru cetatean roman cu domiciliul in strainatate.
Il puteti face la consulat, aveti aici lista documentelor necesare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa reînnoiesc pasaportul romanesc daca nu mai am domiciul in romania si am buletinul expirat? evalani85 evalani85 Buna seara, Am cautat informatii pe pagina oficiala a consulatului romanesc de la Roma dar cu prea putine raspunsuri. Traiesc in Italia de 12 ani, am ... (vezi toată discuția)
Buletinul romanesc e expirat, refacere Iulia Aura Maria Iulia Aura Maria Sunt in Italia de aproape 10 ani,buletinul romanesc e expirat de vreo 3 ani,nu mai am pe nimeni in Romania sunt rezidenta in Italia din 2009.Mai am vreo ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)