avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schita de apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schita de apartament

Buna seara, am pierdut schita apartamentului in care locuiesc, as vrea sa stiu cum pot scoate un duplicat si de unde? Locuiesc in sectorul 2. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 5 Iulie 2017
Puteti incerca sa solicitati presedintelui de asociatie sa faca o copie dupa releveul din cartea tehnica a constructiei
Mai puteti solicita copie dupa planul original de la notarul unde ati incheiat contractul de vanzare cumparare bun imobil
Schita o gasiti sigur la cadastru si la primarie unde ati depus actele ptr inregistrarea imobilului.
Nu este obligatoriu ca imobilul sa fie inregistrat in registrul national al valorilor imobiliare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face cartea funciara silvester1 silvester1 am chemat pe cei de la primarie pentru a face masuratorile in vederea intocmirii cartii funciare.au venit au masurat,au zis ca trebuie luata masuratoarea prin ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)