avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere, eliberare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere, eliberare apartament

Buna seara am un contract de închiriere pe un apartament cu data eliberări trecuta in contract întrebarea mea este daca eu trebuie sa fac o notificare scrisa chiriașului ca nu mai vreau prelungirea contractului, in contract este mentionat ca se poate face prelungire cu acordul părților stau si ma gandesc ca daca nu vrea sa plece trebuie sa am hotărâre judecatoreasca ptr evacuare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:05, 6 Iulie 2017
Dacă dvs locatorul nu doriți sa prelungiți contractul de închiriere, TB sa-l anunțați în scris pe chirias despre acest lucru. Dar TB sa -i comunicați despre aceasta, în termenul prevazut cf. clauzelor contractuale. Cu cel puțin 30 de zile înainte de expirarea termenului contractual.
In cazul in care dupa notificarea oficiala a locatarului pentru neprelungire contract locatiune acesta nu intelege sa elibereze spatiul,va revine dreptul sa formulati actiune in instanta pentru evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias ady1980 ady1980 buna cum putem evacua chiriasul dintrun imobil la terminarea contractului termenul contractului a fost de 2 ani cu posibilitate de prelungire, dar eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias ludo ludo Daca la expirarea termenului contractual , chiriasul, persoana fizica, nu paraseste locuinta eu , ca proprietar, pot sa reziliez sau sa suspend contractele de ... (vezi toată discuția)