avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare chirias

buna cum putem evacua chiriasul dintrun imobil la terminarea contractului
termenul contractului a fost de 2 ani cu posibilitate de prelungire, dar eu nu mai doresc prelungirea contractului si le-am solicitat in scris de doua ori evacuarea imobilului iar chiriasul invoca dreptul la prelungire.
va multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:43, 25 Iunie 2012
Termenul de inchiriere se poate prelungi cu acordul scris al partilor
In situatia in care locatorul nu intelege sa prelungeasca termenul de inchiriere,are dreptul in conformitate cu clauzele contractual negociate si asumate sa notifice locatarul,cu obligatia de a respecta si aplica contractul de locatiune
In situatia in care amiabil locatarul dupa incetarea termenului prevazut contractual,nu intelege sa respecte obligatiile asumate si sa puna la dispozitia locatorului spatul,,acesta are dreptul sa formuleze actiune in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere, eliberare apartament Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am un contract de închiriere pe un apartament cu data eliberări trecuta in contract întrebarea mea este daca eu trebuie sa fac o notificare ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui chirias, in baza contractului de inchiriere inregistrat la administartia finantelor publice. pacurar pacurar Rog un raspuns referitor la pasii de urmat in vederea executarii silite, respectiv recuperarea chiriilor restante si evacuarea, pentru un chirias persoana ... (vezi toată discuția)
Somatia de evacuare catre subchiriasi marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta interesanta zic eu. Un contract intre 2 parti, din care una este proprietarul, cealalta chirias care trebuie sa faca si sa dreaga, etc, o ... (vezi toată discuția)