avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ! - valabilitate permis de conducere din UK, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ! - valabilitate permis de conducere din UK, provizoriu

Buna ! O întrebare , permisul provizoriu din Anglia este valabil in România ? Sunt in România pentru o săptămâna as putea sa conduc ? Mulțumesc ! O zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: Drrr , utilizator 04:31, 21 Mai 2018
Dovezile si permisele provizorii sunt valabile numai pe teritoriul statului emitent.
Salut. Cum pot sa imi iea un permis provizoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info va rog - schimbare permis rezident ue cu permis romanesc khan khan salut,sunt cetaten pakistanez cu resedinta permanent in Italia(de 20 ani) am permis de conducere emis de autoritate din pakistan,.cum fac sa schimb permisul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permis nevalabil in romania, desi posed permis de conducere perfect valid bogdan1212 bogdan1212 Am parte de o surpriza: mi s-a intocmit un dosar penal pt aceasta acuzatie. Sunt cetatean roman si din cazierul rutier rezulta ca la data cu pricina posedam ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere ContSters453312 ContSters453312 buna seara. am si eu o intrebare sau o nelamurire ca sa ii spun asa. Eu am obtinut permisul de conducere in romania. Dupa cateva saptamani am plecat in anglia ... (vezi toată discuția)