avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prevederi Legea 153/2017 privind salarizarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prevederi Legea 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice

Vreau sa stiu si eu exact ce inseamna prevederile art. 83, anexa VI din Legea 153/2017, se refera la institutie sau la individ:
Art. 83. – (1) Prevederile referitoare la contributiile pentru asigurari sociale de stat nu se aplica personalului militar, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

(2) Prevederile referitoare la contributiile pentru asigurarile de somaj nu se aplica personalului militar, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

(3) Prevederile referitoare la contributiile privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale nu se aplica personalului militar, politistilor, functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare si personalului civil.

(4) Prevederile referitoare la contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate nu se aplica personalului militar, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor angajat si angajator Toni2017 Toni2017 Revin cu o intrebare care a mai fost pusa, dar nu a primit raspuns: In conditiile in care se doreste trecerea contributiilor de la angajator la angajat, ... (vezi toată discuția)
Ce categorii sunt scutite de plata cas? mariana47carmen mariana47carmen Va rog frumos sa-mi spuneti ce categorii sunt scutite de plata CAS. (vezi toată discuția)
Perioada de somaj este perioada asimilata stagiului de cotizare? mihamihaela06 mihamihaela06 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu perioada asimilata la pensie. Am cautat in legrea 263 din 16 dec 2010 si am gasit: ART. 49 ... (vezi toată discuția)