Daca imi depun demisia, si apoi mi se da conceidu medical, mai trebuie sa asigur dupa medical, preavizul?
Dar in cazul in care am semna incetarea contractului de munca cu acordul partilor, de la o anumita data, si apoi intru in medical pana la data respectiva, mai este obligatoriu sa vin la serviciu diferenta de zile?
Ce posibilitati de incetare contract de munca am, fara sa fiu obligata sa ma mai duc la serviciu o perioada?
Daca nu ma mai duc efectiv de la o anumita data, nu ma dau ei afara oricum? Ce dezavantaje sunt? Se poate sa ma tina mult si bine cu cartea de munca neinchisa si blocata la ei astfel ca eu intre timp nu m-as putea anagaja?
Singura varinata de demisie fara preaviz: in cazul in care angajatorul nu isi indplineste obligatiile legale. De ex.: nu a platit salarii, nu va asigura conditii sigure de munca, etc.
Ar mai fi acoperirea preavizului cu concediu de odihan, daca mai aveti si daca va aproba angajatorul.
Altfel, daca nu vreti sa fiti conecdiata disciplinar, si nici nu sunt motive reale pt demisie fara preaviz (vezi solutia data de @smeagull), atunci unica varianta este acordul partilor.
Din moment ce oricum au vrut sa plecati, nu cre ca nu puteti obtine un acord cu putina diplomatie. Este de preferat si pentru ei decat sa va tot plateasca medicale.
Cu forta nu va pot tine, desigur, dar va pot cere sa efectuati preavizul legal.