avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai recuperează taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai recuperează taxa auto?

Buna ziua. Am o hotărâre judecătorească definitivă din 2015 in urma careia am recuperat din taxa auto primele doua rate.Mai am de recuperat inca trei rate, dar cei de la fisc mi-au spus ca s-a abrogat legea incepand cu acest an. Întrebarea mea este:dacă am hotarare definitivă, mai am vreo șansă să recuperez banii ?Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa auto alexiastefania alexiastefania Buna ziua. Am castigat procesul pentru recuperarea taxei auto in anul 2015 si in urma hotararii definitive am primit esalonat primele doua rate din taxa, ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dodorel62 dodorel62 Buna dimineta . Am avut de recuperat taxa auto de la statul roman , taxa pe care am achitat-o integral , iar apoi in instanta am castigat ( hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)