avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua.
Am castigat procesul pentru recuperarea taxei auto in anul 2015 si in urma hotararii definitive am primit esalonat primele doua rate din taxa, urmand sa mai primesc inca trei. Stiu ca s-a abrogat legea pentru recuperarea taxei, dar fiind vorba de hotarare definitiva, ma incadrez si eu sau nu? Mai exista vreo sansa sa-mi recuperez restul de bani?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:12, 2 August 2017
Fiind vorba de hotărâre definitivă trebuie să vă recuperați banii. Apelați a un executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Se mai recuperează taxa auto? alexiastefania alexiastefania Buna ziua. Am o hotărâre judecătorească definitivă din 2015 in urma careia am recuperat din taxa auto primele doua rate.Mai am de recuperat inca trei ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare marianrgj marianrgj Buna ziua si bine v-am gasit ! In anul 2013 am castigat in instanta recuperarea taxei de poluare prin hotarare definitiva. In anul 2014 am angajat un executor ... (vezi toată discuția)